ZVER NA MESECU - UMETNICI
ZVER NA MESECU - DRUGI O PREDSTAVI
S američkih i pariskih scena, ovenčana nagradom Olivije za 2003. godinu, u Beogradsko dramsko stiže priča o pokušaju ljudi izgubljenih u svetu nasilja i nepravde da se ponovo sretnu s vlastitom prošlošću i na osnovu nje izgrade svoju budućnost

Igraju: Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Vlastimir Đuza Stojiljković

KALINOSKI ANALIZIRA SUDBINU JERMENINA koji je kao dečak, čudom preživeo pokolj, suočio se s jezivom smrću najbližih, a docnije, stigavši u Ameriku, postao fotograf koji opsesivno pokušava da ovekoveči, zaustavi život. Svojom i fotografijom svoje supruge, on ispunjava praznine na porodičnom portretu iz kojeg je izrezao likove roditelja, brata i sestre. Tako pokušava da vrati život onima kojih više nema. I sama opterećena traumama vezanim za pokolj, njegova žena ne može da zatrudni i svoju majčinsku pažnju usmerava na dečaka iz sirotišta. U tom kolopletu bola, samooptuživanja, sećanja i nade da je život uprkos iskustvima ipak moguć, razvija se uzbudljiva predstava puna posebne nežnosti.

Izvor: http://www.bdp.rs

UNESITE VAŠ KOMENTAR - ZVER NA MESECU
  • Prepišite Anti-Spam kod:
    f54bd

  • Napomena:
    - Ime, komentar i anti-spam kod su obavezni podaci.
    - Prilikom pisanja komentara slažete se da komentari ne sadrže sledeće: VELIKA slova, reklamiranje, prozivanje, psovanje, vređanje i sadržaj koji se ne odnosi na predstavu. Svi komentari koji ne zadovoljavaju postavljene kriterijume biće obrisani sa portala.