ZAVODNIK - UMETNICI
ZAVODNIK - DRUGI O PREDSTAVI
ZAVODNIK Miladina Ševarlića je dvostruka ljubavna priča. Majka i ćerka iz stare beogradske, građanske porodice, zaljubljuju se, svaka na svoj način i svaka iz svojih motiva, u šarmantnog, bogatog, ciničnog, sredovečnog biznismena koji, iz svojih interesa, plete paukovu mrežu oko njih.

Priča se dešava danas i ovde, u svetu propalog građanstva i novokomponovanih biznismena koji posluju na ivici, pa i preko ivice kriminala, u svetu razorenih društvenih i moralnih vrednosti, u svetu balkanske tranzicije čiji se lomovi i paradoksi ogledaju na intimnim životima likova ove drame.

Sve ono u čemu smo živeli poslednjih decenija i godina, zaključno sa raspadom Jugoslavije, ratom, razaranjem, političkim i socijalnim ćorsokakom utkano je u niti naše lične sudbine.


Izvor: http://www.pozoriste-slavija.co.rs

UNESITE VAŠ KOMENTAR - ZAVODNIK
  • Prepišite Anti-Spam kod:
    d9b77

  • Napomena:
    - Ime, komentar i anti-spam kod su obavezni podaci.
    - Prilikom pisanja komentara slažete se da komentari ne sadrže sledeće: VELIKA slova, reklamiranje, prozivanje, psovanje, vređanje i sadržaj koji se ne odnosi na predstavu. Svi komentari koji ne zadovoljavaju postavljene kriterijume biće obrisani sa portala.