NAKAZE - UMETNICI
NAKAZE - DRUGI O PREDSTAVI
Bezbroj tinejdžera grčevito želi da se nađe na televiziji, da postanu slavni i bogati preko noći. Šta su sve u stanju da urade da bi ušli u svet Šarene Laže? Na šta su sve spremni da bi pobegli od surove realnosti svog neispunjenog života? Koliko im televizija utiče na razmišljanja? Lak život, brza zarada, druženje sa poznatima. Sjaj ispraznog života.

"Creeps" govori o moćnom demagoškom uticaju televizije na mlade ljude, adolescente, koji prolaze kroz mučne procese sazrevanja u konzumentskom masmedijskom društvu i koji su u stalnom konfliktu sa okolinom zbog raskoraka izmedju želja i mogućnosti. Dezorjentisani u životu i izgubljeni u svetu masmedija mladi nekritički konzumiraju sve ono što im televizija servira. Čitave generacije potpuno slede modele ponašanja, izgleda i sisteme vrednosti koji se neselektivno serviraju na televiziji.

"Ako bi postojala kategorija u Ginisovoj knjizi rekorda za najveći broj premijera u najkraćem periodu, onda bi Lic Hibner svakako zaslužio da se tamo nađe. Ovaj produktivni pisac napisao je 15 komada za samo sedam godina, i skoro svi komadi su mu izvedeni. "

Carl CeissIzvor: http://www.bdp.rs

UNESITE VAŠ KOMENTAR - NAKAZE
  • Prepišite Anti-Spam kod:
    ee48f

  • Napomena:
    - Ime, komentar i anti-spam kod su obavezni podaci.
    - Prilikom pisanja komentara slažete se da komentari ne sadrže sledeće: VELIKA slova, reklamiranje, prozivanje, psovanje, vređanje i sadržaj koji se ne odnosi na predstavu. Svi komentari koji ne zadovoljavaju postavljene kriterijume biće obrisani sa portala.